Sari la conținut

FOTBAL. Luceafãrul Oradea, înfrângere printr-un autogol la Bucureşti

Luceafărul s-a întors fãră puncte din Capitală, unde a jucat sâmbătă, în etapa a VII-a a ligii secunde. Orădenii au fost învinși cu 0-1 de Metaloglobus Bucureşti, prin autogolul lui Andrei Tânc, după fix o oră de joc.

 "După aspectul jocului trebuia să terminăm la egalitate. Era un rezultat mai realist, (...) dar trebuie să ne vedem de treabă în continuare, să pregătim meciul cu Clinceniul. Să nu uităm că această echipă acum două săptămâni era desfiinţată", a declarat după meci Cristian Dulca, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Disputat pe o suprafața sintetica ce pus probleme oradenilor, meciul a avut doua reprize diametral opuse. În prima, Oradea a evoluat mai puțin bine, iar oaspeții au ratat un penalti, prin Potecea în minutul 20. În repriza secunda, Luceafarul a echilibrat jocul, însa golul marcat a fost în proprie poarta.

"Cred că la nivelul solului erau 45 de grade căldură. Deci, pot să spun că şi acesta a fost un aspect negativ al partidei. Poate nu ne-am acomodat cu starea gazonului, fiind sintetic şi nu un sintetic dintre cele mai bune", a completat Cristian Dulca.

Luceafãrul Oradea va reveni sâmbãtã în propriul fief, unde va primi vizita celor de la Academica Clinceni.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş