Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Luceafărul pierde cu ASA Tg. Mureş şi ajunge pe locul 14

Luceafărul Oradea a pierdut cu 2-3 duelul cu ASA Tîrgu Mureș, deși a jucat mai bine de o repriză în superioritate numerică. În acest fel, orădenii rămân cu un singur punct după trei etape, iar elevii lui Laszlo Balint au acumulat maximum de puncte, 9.

VEDEŢI TOATE GOLURILE PE digisport.ro!

ASA a deschis scorul repede: Began a greșit și i-a permis lui Alexandru Stoica să fructifice centrarea lui Muntean. Roșu a dat replica, dar nu l-a putut învinge pe Florin Iacob. Luceafărul a egalat în minutul 35 prin Goge care a combinat excelent cu Hergheligiu.

Gazdele au trecut imediat pentru a doua oară în avantaj. Paul Iacob a înscris în minutul 35 al 3-lea său gol din actualul campionat.

Două minute mai târziu, Florin Ilie a fost eliminat pentru injurii și ASA avea să joace în 10 până la final.

În partea secundă, s-a ratat la ambele porți. Codoban putea egala pentru oaspeți, iar Sârbu a trecut pe lângă golul al treilea al gazdelor. Care avea să vină totuși în minutul 73: Dan Panait a înscris la capătul unei combinații cu același Sârbu.

Oaspeții au redus din diferență prin Bedea după un șut al lui Codoban, dar a fost prea târziu. ASA a învins cu 3-2 pe Luceafărul și cu 9 puncte e pe locul al doilea, în timp ce echipa lui Țălnar are doar un punct şi a ajuns pe locul 14.

Editor web: Adrian Laboş
Imagini: Digisport