Sari la conținut

FOTBAL. Luceafărul pierde două puncte pe teren propriu, cu Sportul Snagov

Ceea ce trebuia să fie o misiune facilă pentru Luceafărul Oradea s-a transformat într-un fiasco. Formaţia orădeană a ratat o şansă uriaşă de a-şi trece în cont prima victorie din campionat.

Ocaziile irosite cu nonşalanţă au costat-o două puncte. Echipa condusă de Cornel Ţălnar şi Florentin Petre a remizat, 1-1, sâmbătă, cu Sportul Snagov, la capătul unui meci pe care l-a dominat clar.

„Ne-am bătut joc de fotbal, ne-am bătut joc de ocazii, ne-am bătut joc de tot ceea ce se poate spune a bate joc. Fotbalul nu te iartă, le-am spus şi la pauză. În minutul 20 erau 12 ocazii ratate, adică e ceva care depăşeşte orice imaginaţie", a declarat Cornel Ţălnar, antrenorul CS Luceafărul.

Dornică să-şi arate intenţiile în campionat încă din prima rundă, Luceafărul a început furibund jocul, dar a impus codul roşu de ratări după şapte ocazii mari, semnate în primele 25 de minute. Cu toate acestea, prima repriză avea să o încheie în avantaj prin golul marcat în minutul 36 de Marius Matei.

Totul părea să se îndrepte înspre o victorie normală, dar repriza a doua s-a dovedit a fi greu de anticipat. Fără să fi pus poarta Luceafărului în pericol preţ de o oră, Sportul Snagov a dat lovitura pe final de joc, în minutul 85, când a egalat nesperat prin Alex Rusu, în minutul 85.

„Mi-am dat seama că mulţi dintre ei se vede că au jucat la jos, nu ştiu ce înseamnă performanţa, nu ştiu ce înseamnă sacrificiul, nu ştiu ce înseamnă inteligenţa în joc", s-a supărat Cornel Ţălnar.

Cu un singur punct obţinut sâmbătă, Luceafărul începe campionatul de pe locul zece.

Redactor: Nicolae Mihalcea