FOTBAL. Luceafărul, remiză albă cu liderul FC Hermannstadt

Data actualizării: Data publicării:
sport luceafarul echipa

Liderul la zi a ligii secunde, FC Hermannstadt a bifat pe terenul Luceafărului prima remiză din campionat. Despărţite în clasament de 18 locuri, dar şi 19 puncte, cele două formaţii au încheiat nedecis - 0-0 - disputa ce a contat pentru etapa a zecea.

“Pentru noi punctul acesta este un punct obţinut în deplasare, un punct care contează la adevăr. Ne bucură că nu am primit gol, ne dezamăgeşte puţin că nu am marcat la situațiile care le-am avut, dar cred că rezultatul este echitabil", a declarat Alexandru Pelici, antrenor FC Hermannstadt.

Aflate în faţa primului duel direct, Luceafărul Oradea şi FC Hermannstadt au părut a fi, în primă fază, două echipe preocupate să nu piardă. Cu toate acestea, meciul nu a dus lipsă de ocazii.

Prima a fost semnată de gazde în minutul 16. Antohi, din poziţie ideală, a reluat însă slab. Replica oaspeţilor a venit după o jumătate de oră de joc, prin Bogdan Rusu. Codoban în minutul 40 a fost și el aproape de gol, dar Cabuz s-a opus.

Luceafărul a trecut prima pe lângă deschiderea scorului şi în repriza secundă. Bedea, în minutul 73, a șutat puternic din careu, dar portarul sibienilor a respins. Pe final, Hermannstadt putea da lovitura, dar mingea reluată cu capul de Bogdan Rusu în minutul 86 a nimerit transversala.

“Trebuia să câștigăm acest joc, după numărul de ocazii. Sibiul a avut prima ocazie mai bunp în minutul 75, chiar m-am uitat la ceas, și acum pe final o bară. În schimb, noi am avut patru, cinci ocazii extrem de mari”, a observat Cristi Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

Pentru cele două echipe urmează în campionat două partide extrem de interesante. Dacă Hermannstadt va primi vizita Ripensiei, în duelul nou promovatelor, Luceafărul se va deplasa pe terenul noii „lanterne roşii”, CS Baloteşti.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri