Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Luceafărul, victorie în prelungiri cu CS Mioveni

Luceafărul și-a încheiat aventura din acest sezon cu o victorie obţinută în minutele de prelungire. Pe stadionul Iuliu Bodola formația orădeană s-a impus cu 2-1 în fața celor de la CS Mioveni, pe care i-a scos din cărţile promovării.

"Am pierdut un joc în care am primit două goluri, unul la început și unul la sfârșitul jocului, pe o lipsă de concentrare și de marcaj", spune Florin Marin, antrenorul CS Mioveni. "Cu acest eșec șansele noastre nu mai sunt nici pentru locul trei."

Scorul a fost deschis de Paul Chiş-Toie după doar trei minute de joc, dar oaspeţii au egalat în minutul 33, prin Gălan.
Repriza a doua a fost marcată de eliminări. Primul cartonaş roşu a fost văzut de orădeanul Feher, în minutul 56, urmat de "căpitanul" oaspeților, Ionuț Stancu.

Când nimeni nu mai credea, Hlinca a înscris în minutul 95 şi le-a adus gazdelor victoria.

"Eu consider că am câștigat meritat. A fost un joc bun, parcă ar fi fost Cupa României, semifinală sau finală, pentru noi vorbesc. Poate că exagerez acum, dar a fost un joc cu de toate", susţine Alexandru Kiss, antrenorul Luceafărului.

Orădenii vor încheia campionatul cu o etapă mai repede, sâmbătă, pe terenul celor de la FC Brașov. În ultima rundă a sezonului, echipa antrenată de Alexandru Kiss va sta.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța
Editor web: Adrian Laboş