Sari la conținut

FOTBAL. Obiectiv pentru Luceafărul Oradea: victorie cu Pandurii Tg. Jiu

După două victorii consecutive în campionat în fata Olimpiei Satu Mare și arădenilor de la UTA, Luceafărul Oradea va întâlni miercuri, de la ora 14, Pandurii Târgu Jiu, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a ligii secunde.

Gazdele au un moral foarte bun, iar antrenorul Cristi Dulca nu are probleme mari de efectiv. Singurul indisponibil este Ban, eliminat în ultima etapă.

„A fost o victorie foarte importantă, ținând cont de modul în care ne-am exprimat în celelalte jocuri. Căutam această a doua victorie după meciul cu Satu Mare să avem o continuitate și sigur că punctele puse în joc, precum și starea morală a jucătorilor au fost foarte importante”, a spus Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

De cealaltă parte formația gorjeană nu a mai cunoscut gustul victoriei din 9 septembrie. A fost motivul pentru care șefii grupării au decis să schimbe antrenorul.

„Pe noi ceea ce ne interesează este modul în care ne exprimăm și modul în care ar trebui să reușim să stăm concentrați pentru această partidă. Întâlnim o echipă care a demis antrenorul care a pierdut în ultima etapă și de aceea sunt convins că nu va fi un meci ușor”, a explicat Cristian Dulca.

După 15 etape, Luceafărul ocupă locul 18 în clasament cu 13 puncte, în timp ce oaspeții de miercuri sunt pe locul 16, cu tot atâtea puncte. Duminică, luceferii se vor deplasa la Timișoara pentru partida cu Politehnica.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Norbert Hegedus

Pe aceeași temă