FOTBAL. Victorie spectaculoasă obţinută în doar 4 minute de Luceafărul Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport luceafarul

Victorie spectaculoasă obținută de Luceafărul Oradea, sâmbătă, pe teren propriu, în fața celor de la FC Argeș. Bihorenii au învins cu 3-2, după ce cu patru minute înainte de final erau conduși cu 2-1.

 

"Am intrat un pic neîncrezători în forțele noastre, dar eu le-am spus și înainte de meci că suntem mai buni, indiferent cu ce echipă vom juca în campionat. Ne vom bate de la egal la egal; încet-încet ce creează echipă frumoasă aici", consideră Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

FC Argeș a deschis scorul în minutul 3 și s-a distanțat în minutul 29, prin autogolul lui Cristi Oros. Pentru "luceferi", Vlad Rusu a redus mai întâi din diferență, în minutul 37, printr-o lovitură de penalitate obținută tot de el. Acelaşi Rusu a egalat situaţia în minutul 87.

În prelungiri Luceafărul a forțat în ofensivă și efortul a dat roade. În minutul 90 Alex Dulca a reluat perfect centrarea lui Neacșa și i-a adus Luceafărului prima victorie oficială în 2018.

"Am făcut unele greșeli individuale. La primul gol un cadou care l-am făcut la 30 de metri de poarta noastră, o minge pe care am pierdut-o cu ușurință. Ca să fiu sincer, nu știu de ce s-a acordat lovitură de la 11 metri acolo, nu știu exact. Chiar nu pot să-mi explic", a declarat Emil Săndoi, antrenorul FC Argeș.

A şaptea victorie a trimis Luceafărul până pe locul 11. Etapa viitoare, echipa orădeană va evolua în deplasare, pe terenul ocupantei locului trei, Chindia Târgoviște.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri