Sari la conținut

FOTO. Zeci de mii de ţigarete nemarcate, găsite în portbagajul unui orădean

Un orădean este cercetat penal după ce polițiștii rutieri au descoperit în autoturismul său 60.000 de țigarete nemarcate legal. Marfa era ambalată în saci de plastic.

3

Descoperirea a fost făcută miercuri, 2 mai, la ora 17.50, pe strada Mihail Kogălniceanu din Oradea. Polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic un autoturism condus de un localnic de 49 de ani.

„În urma controlului autovehiculului, polițiștii rutieri orădeni au constatat că acesta transporta în portbagaj și pe bancheta din spate 60.000 de țigarete (3.000 de pachete) nemarcate legal, ambalate în saci din plastic”, a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Țigaretele nemarcate au fost indisponibilizate, iar polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor au întocmit un dosar penal. Cercetările sunt făcute pentru deținerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 țigarete.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Poliţia Bihor

Pe aceeași temă