Sari la conținut

Liga 2 | Jucătorii Luceafărului Oradea fac vizita medicală la Bucureşti

Luceafărul Oradea s-a reunit duminică, la Sînmartin, în efectiv restrâns. Au fost prezenţi doar jucătorii bihoreni care s-au îmbarcat în autocar, cu destinaţia Bucureşti. Alţi jucători au fost preluaţi din Cluj-Napoca, în timp ce restul lotului a făcut joncţiunea cu echipa în Capitală.

În această dimineaţă, bihorenii au efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă.

„Mergem la Bucureşti pentru a efectua viza medicală, după aceea ne întoarcem marţi. Miercuri avem programată reunirea cu oficialii echipei", a declarat Claudiu Codoban, jucătorul Luceafărului Oradea.

Cu patru puncte acumulate deja în retur, jucătorii orădeni aşteaptă cu nerăbdare partidele rămase disputat în cea de-a doua parte a campionatului. Până atunci, urmează pregătirea de iarnă care va demara, miercuri, la baza proprie.

„Acum ne aşteaptă în retur meciuri foarte importante şi foarte grele. Acesta este obiectivul nostru: să ne pregătim cât mai bine, să facem o pregătire bună şi să mergem la fiecare meci la victorie", spune Claudiu Codoban.

Luceafărul va efectua cantonamentul de iarnă la Izvorani, din 29 ianuarie până pe 9 februarie. După această perioadă urmează jocurile amicale, cu U Cluj, pe 13 februarie, şi cu echipa a doua a CFR Cluj. Gruparea orădeană va susţine două jocuri de verificare şi la Bucureşti.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă