Luceafărul Oradea | 22 de jucători au fost prezenți la reunirea echipei

Data publicării:
sport reunire Luceafarul

Final de vacanţă pentru Luceafărul Oradea, care a strâns 22 de jucători la primul antrenament din an. Singurul absent, motivat, a fost francezul Kevin Moihedja.

Noutăţile le-au reprezentat trei jucători veniţi de la Unirea Tăşnad - Ciul, Parnău şi Nemeş. Aceștia vor umple golurile lăsate de plecările lui Tânc şi Ţîră, dar şi pe cele ale lui Gunie, Ionuţ Ban şi Lăsconi, jucători care nu mai intră în vederile clubului.

"Pe unul dintre ei îl ştiu foarte bine, de fapt pe doi, un fundaş lateral dreapta şi un mijlocaş central. Vedem, urmează să vină încă maxim doi, trei jucători, iar eu zic că lotul este complet", a spus Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Echipa va beneficia de un stagiu centralizat de pregătire, care va fi efectuat la Băile Felix.

"Aveam o readaptare la efort o săptămână, o săptămână jumătate. În data de 21 intrăm în cantonament de pregătire la Băile Felix până la data de 1, urmând ca până la începerea campionatului să avem patru, cinci jocuri amicale", a anunțat Cristian Lupuţ.

În perioada de pregătire, "luceferii" vor disputa jocuri de verificare cu Debreţin VSC, UTA, Şoimii Lipova și CAO 1910 Oradea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri