Sari la conținut
News Alert

Oferte speciale de 8 martie. Un sejur de două nopţi în Băile Felix, la patru stele, costă 450 de lei

În bucătăriile restaurantelor din Băile Felix este forfotă mare. Bucătarii au început să pregătească preparatele pentru musafirii care vor veni să petreacă ziua de 8 martie în staţiune. Meniul este unul special, spun organizatorii, preparat cu grijă pentru silueta doamnelor.

"O să le oferim o gustare rece deosebit de frumoasă şi deosebit de gustoasă, după care vom servi un preparat de bază, un cotlet champinion cu brocoli sote, morcovi sote. Se va servi o salată verde şi o prăjitură", spune Dan Găvruţă, bucătar-şef la un hotel din Băile Felix.

De pe mese nu va lipsi nici şampania, iar hotelierii au pregătit camere speciale pentru sărbătorite şi partenerii lor. Pachetele, spun hotelierii, s-au vândut ca pâinea caldă.

"La hotelurile de trei şi patru stele am făcut aceste oferte. Ele se ridică la 450 de lei pentru două zile, două persoane la patru stele şi 360 de lei la trei stele", explică Florian Serac, directorul societăţii de turism din Băile Felix.

Pachetul cuprinde coktail de primire, mic dejun şi acces gratuit la piscină şi saună. Pentru cei care vor să participe doar la cina festivă de 8 martie, care va începe sâmbătă seara la ora 20, tariful este de 65 de lei. 

reporter: Florina Fofiu
operator: Robert Rezmuves