ORADEA. Plata taxelor locale nu se poate face până în 15 ianuarie

Data publicării:
plata de Craciun

Potrivit Primăriei Oradea, până în data de 14 ianuarie, inclusiv, în cadrul Centrului de relaţii cu publicul, la ghișeele 21-27 se vor încasa doar taxe fără debit (taxe timbru, taxe pentru emiterea certificatelor fiscale, avizelor şi autorizaţiilor de orice fel şi amenzi de circulaţie plătite în 48 ore);

„Contribuabilii persoane fizice şi juridice care nu au achitate la zi obligaţiile fiscale până la data de 31.12.2014 şi care vor să solicite certificate fiscale care să ateste faptul că nu au datorii restante, vor putea să efectueze plata acestora numai prin virament bancar", se arată în comunicatul administraţiei orădene.

Declaraţiile fiscale de clădiri şi terenuri vor fi preluate la ghişeele 1-4 (persoane fizice) şi 18-20 (persoane juridice), dar vor fi prelucrate începând din 15 ianuarie. În plus, „vizarea fişelor de înmatriculare auto se va realiza sub rezerva depunerii declaraţiilor pentru stabilirea taxei auto însoţită de documentele primare aferente".

Plata impozitelor şi taxelor direct la ghişeele 21-27 din Centrul de relaţii cu publicul al Primăriei Oradea va fi reluată din 15 ianuarie. Tot de atunci, achitarea dărilor poate fi făcută şi prin intermediul Sistemului de Plăţi Online de pe site-ul www.oradea.ro, prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (www.ghiseul.ro), prin oficiile poştale ori prin unităţile CEC.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri