Oradea, promovată cu fotografii din avion

Data publicării:
harti turistice

În Oradea au fost montate 21 de panouri cu hărţi special concepute. Acestea au fost realizate cu ajutorul fotografiilor luate din avion, ceea ce îi ajută pe turişti să se poată orienta singuri în centrul istoric.

"Lângă Primăria Oradea avem un punct, care ne indică că ne aflăm aici. În faţa primăriei o să vedem că la numărul 26 este biserica Sfântul Ladislau", explică Dumitru Sim, şef de serviciu în Direcţia Management Proiecte cu Finanţare Internaţională Oradea.

Amplasarea hărţilor în oraş face parte dintr-o strategie a administraţiei locale de a promova intens Oradea. De aceea, în următorii ani administraţia locală va investi peste 5 milioane de euro în renovarea Pieţei Unirii, astfel încât să arate cât de cât aşa cum era în jurul anilor 1900. De asemenea în centrul istoric vor fi refăcute faţadele clădirilor importante. În acest fel, edilii sunt convinşi că vor aduce mai mulţi vizitatori în Oradea.

Instalarea hărţilor turistice în oraş a costat administraţia locală 72 de mii de lei, bani obţinuţi din fonduri europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri