PMP Maramureș a depus listele cu candidaţi

Data actualizării: Data publicării:
candidati PMP MM

Şi filiala Maramureş a Partidului Mișcarea Populară a depus în această după-amiază listele cu candidaţi la Biroul circumscripției electorale județene. În total sunt 14 nume, dintre care 9 pentru Camera Deputaților și alte cinci pentru Senat.

Toți candidaţii PMP promit că vor milita pentru anularea pensiilor speciale ale aleşilor și a imunității parlamentare. În schimb, îşi doresc facilități fiscale pentru societățile comerciale cu datoriile plătite la termen.

Potrivit președintelui Lucian Morar, PMP este singurul partid din Maramureș care și-a desemnat candidații la nivel de județ, fără alte intervenții de la București.

Adrian Todoran, reprezentant PMP Maramureș: "Venim în fața cetățenilor și a maramureșenilor cu oameni noi, oameni care n-au mai fost în Parlamentul Româiei, oameni care vor să deschidă Maramureșul și oameni care sunt cu sufletul înspre maramureșeni. Avem nevoie de oameni cu integritate, în primul rând, morală. Nu avem nevoie de parlamentari pentru a-și vota pensii speciale, imunități."

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri