Se caută pompieri la ISU Crişana

Data publicării:
pompieri

26 de posturi vacanțe sunt oferite în această perioadă de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”. Cererile de înscriere la concursurile organizate în acest scop pot fi depuse începând de azi.

pompieri

Printre cele 26 de posturi scoase la concurs se numără unul de subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic, unul de subofiţer tehnic principal la Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, un asistent medical principal (instructor) cu grad militar la Centrul de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă şi un subofiţer tehnic principal (şi conducător auto – autospeciale) la Detaşamentul Marghita.

Acestora li se adaugă 22 de posturi pentru subunităţile de intervenţie (11 posturi de subofiţer operativ principal şi 11 posturi de conducător auto autospeciale).

Înscrierile pentru concurs se vor face la sediul ISU „Crişana”, în Oradea, strada Avram Iancu, nr. 9, de azi până pe 10 decembrie, între orele 9 şi 15, inclusiv sâmbăta. Depunerea dosarelor se va face până pe 15 decembrie, inclusiv sâmbăta şi duminica, între orele 9 şi 15.

„Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pentru post pot fi obținute de la structura de Resurse Umane a unităţii, la telefon 0259/411212, int. 27013, 27135 sau 27 136, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului, respectiv pe pagina de internet a ISU„Crişana””, au transmis reprezentanţii Inspectoratului.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri