Se reia încasarea impozitelor și taxelor locale în Oradea

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie impozite

De azi este reluată încasarea impozitelor şi taxelor locale în Oradea. Sumele datorate bugetului local pot fi achitate la ghișeele din Piramida primăriei locale, prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar – ghiseul.ro, la poștă ori la unitățile CEC.

Tot din 14 ianuarie contribuabilii pot folosi sistemul de plată online, prin card bancar, a impozitelor şi taxelor locale, dar şi a amenzilor contravenţionale. Serviciul este disponibil pe pagina primăriei – oradea.ro - la secţiunea "plăţi online" sau pe portalul ghiseul.ro.

Contribuabilii care își plătesc integral impozitele şi taxele locale până pe 31 martie 2019 vor beneficia de bonificații. Astfel, persoanele fizice și firmele care achită impozitul pe clădri, terenuri și mijloace de transport la primărie, la poștă, la CEC sau prin ordin de plată primesc o reducere de 5%.

Bonificația crește la 8% dacă aceste plăți sunt făcute prin intermediul site-urilor oradea.ro și ghiseul.ro ori prin aplicația „Plata Impozite MobilePay”.

Și anul acesta Primăria Oradea îi va premia pe cei care vor plăti online taxele și impozitele pe 2019 până pe 31 martie. Săptămânal, prin tragere la sorți va fi oferit un voucher care constă într-un bilet de familie pentru o zi la aquapark-ul Nymphaea. Campania se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 31 martie, iar prima extragere are loc pe 25 ianuarie.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri