A pierdut controlul asupra volanului și a plonjat cu mașina în Bega

Data publicării:
masina cazuta in apa prima

Martorul ocular care se afla la volanul maşinii din spatele Matizului care a ajuns în Bega a sunat la 112 imediat după incident. În scurt timp, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Poliţie, Ambulanţă şi Pompieri: ”A sărit peste bordură cu roţile, cred că s-a speriat că n-am văzut să frâneze, a accelerat din contră. A virat brusc şi s-a dus până în apă”.

Echipajul de pe ambulanţă a reuşit să o scoată pe femeie din apă după ce aceasta a stat blocată în maşină mai bine de zece minute. După încă o jumătate de oră de resuscitări, şoferiţa avea din nou puls. ”La aceste manevre, pacienta a răspuns destul de bine. După aproximativ 25 de minute, inima a început să-i bată din nou. A început să şi respire, dar e în cotinuare inconştientă”, a declarat un medic de la Serviciul de Ambulanţă Timiş.

masina cazuta in apa 01
masina cazuta in apa 01

 
La faţa locului au ajuns poliţiştii de la rutieră pentru a fluidiza traficul din zonă, dar şi criminaliştii care vor stabili cauza exactă a accidentului. ”Dinspre (strada - n.r.) Proclamaţia de la Timişoara a trecut Podul Decebal, a virat dreapta, a părăsit partea carosabilă, şi a plonjat în râul Bega, Nu cunoaştem deocamdată împrejurările, urmează să le stabilim”, ne-a spus inspectorul Cosmin Stoia, de la Serviciul Rutier Timiş.

Pompierii au reuşit să scoată maşina din apă după mai multe încercări. Intervenţia a fost cu atât mai dificilă cu cât pământul era umed, iar în zonă erau mai mulţi copaci. ”A fost nevoie să scoatem autoturismul un pic până la mal, iar apoi a fost extrasă victima din autoturism. Victima era inconştientă în momentul scoaterii din autoturism, iar cea care s-a autoevacuat, era conştientă. Am coborât până în apă ca să o asigurăm şi să o aducem la mal”, afirmă căpitanul Romulus Rădulescu, de la ISU Timiş.

Pasagerul din dreapta se află în stare bună, însă femeia se află în continuare în stare gravă la Spitalul Judeţean din Timişoara, iar medicii îi dau puţine şanse de supravieţuire.

Reporter: Maria Rohnean
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri