Sari la conținut

A treia înfrângere pentru gugulani


„Nu sunt mulțumit deloc, în primul rând, de atitudine. Nu înțeleg ce s-a întâmplat... am câștigat acum 3 zile cu Galațiul – o echipă foarte bună. Dar astăzi nu a fost ziua noastră, sper, sper... dar asta e mergem înainte”, explică Valentin Pereu, antrenor Volei Club Caransebeș.

 „Astăzi le-am cerut jucătorilor să joace la punct, cât mai eficient, fazele să fie cât mai scurte. Și se pare că au înțeles mesajul meu și au jucat așa cum trebuia. Am obținut o victorie cu o echipă periculoasă, o echipă care are potențial”, a spus și Dan Pascu, antrenor SCMU Craiova.

A fost a treia înfrângere stagională pentru gruparea din Caransebeș, toate fără punct bonus. După un start excelent de sezon, cu cinci victorii din șapte meciuri, bănățenii rămân cu 18 puncte în ierarhie și se clasează pe locul cinci.

„Cinci-opt este obiectivul nostru, dar eu îmi doresc mai mult și dacă vom reuși în primele patru voi fi foarte mulțumit”, a precizat Valentin Pereu.

Sâmbătă, de la ora 18.00, gugulanii vor înfrunta pe teren propriu Tomis Constanța, echipă aflată în spatele lor, la doar trei lungimi distanță. Jocul din Caraș-Severin este ultimul meci oficial programat la Caransebeș în acest an, în penultima etapă a turului.

Redactor: Claudiu Sav