ACS Poli, față în față cu deținătoarea Cupei Ligii

Data publicării:
acs steaua

ACS Poli dă piept cu Steaua pe Arena Națională la puțin peste o lună de la victoria înregistrată cu bucureștenii în Liga I, la Timișoara. Florin Marin vrea să repete rezultatul și în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Antrenorul lui Poli Timişoara a învins campioana în ultimele 3 întâlniri, în acest sezon, în campionat, şi în stagiunea precedentă, cu Ceahlăul şi Oţelul.

„Este un avantaj moral, dar eu sunt convins că Steaua pornește cu prima șansă. Este echipa campioană, este o echipă cu jucători de calitate. Ați văzut că de când am câștigat noi împotriva lor nu au mai pierdut... au un moral bun, joacă pe teren propriu. E un joc cu o miză deosebită pentru ambele echipe”, spune Florin Marin, antrenorul timișorenilor.

Florin Marin va avea însă probleme de lot: Srgian Luchin, Ianis Zicu şi Adrian Poparadu nu sunt apţi pentru partida cu echipa lui Mirel Rădoi. În schimb, tehnicianul de 62 de ani se va baza, din nou, pe Ovidiu Popescu, care a evoluat 90 de minute în victoria din urmă cu o lună.

„Va fi mai greu. Vor să demonstreze că a fost o întâmplare că i-am bătut, dar eu zic că putem să câştigăm. Trebuie să câştigăm neapărat, orice ar fi", a declarat Octavian Popescu.

Timișorenii iau în calcul și ajungerea la loviturile de departajare și spun că sunt pregătiți și pentru un astfel de scenariu.

„Dacă ajungem la penalty-uri, vă daţi seama că suntem pregătiţi. Ne antrenăm zi de zi. Nu contează cum câştigăm. Trebuie să o facem neapărat, cu gol din foarfecă, oricum numai să câștigăm”, completează Popescu.

Partida din sferturile de finală ale Cupei Ligii, dintre Steaua și ACS Poli are loc mâine, de la ora 21.00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav

Operatori: Andrei Marina și Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri