Sari la conținut

ACS Poli rămâne fără victorie „afară”


„E un punct câștigat în deplasare, împotriva unei echipe foarte bune, care a demonstrat și în alte jocuri că are potențial”, a spus, la final, Florin Marin.

„Fără această victorie, lucrurile se complică pentru noi, nu mai putem să prindem acest loc de play-off. Dar, eu am mai spus-o și acum două săptămâni, este important să obținem puncte, să ne distanțăm de echipele din spate, pentru că dacă rămânem în play-out trebuie să salvăm această echipă de la retrogradare și să nu ne facem de râs”, completează Ianis Zicu.

Chiar și așa, cu patru victorii obținute în prima ligă – toate pe teren propriu, timișorenii speră la un rezultat pozitiv şi în duelul cu Viitorul Constanța, de sâmbătă, de pe „Dan Păltinișanu”.

„Viitorul este singura echipă care ne-a dominat într-un mod categoric. În tur ne-au bătut la o diferență mare de scor, iar acum este momentul ca noi să arătăm bine acasă și să obținem o victorie pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, cum că echipa Poli Timișoara nu are valoare”, adaugă jucătorul lui ACS Poli.

„Jucăm și acasă, știm ce fel de echipă sunt... o să facem tot ce putem să câștigăm acel meci”, a precizat și Alexandru Curtean.

ACS Poli Timișoara – Viitorul Constanța este sâmbătă, de la ora 20:30, în direct, pe Digisport 1. În tur, formația antrenată de Gheorghe Hagi s-a impus cu 4-0, meci după care Dan Alexa, tehnicianul de atunci al alb-violeților, și-a înaintat demisia.

Redactor: Claudiu Sav