Sari la conținut

ASU Poli - CS Ghiroda,  1 - 1


Poli a deschis scorul în primele minute din a doua repriză, în derby-ului, disputat acasă la Ghiroda. Cu multe ocazii ratate și un moment de neatenție din partea alb-violeților, adversarii au reușit să înscrie în minutul 85. O greșeală pe care elevii lui Codrea nu au mai recuperat-o dar care nu a pus echipa timișoreană în dezavantaj.

"În primul rând, vreau să îmi felicit băieții pentru dăruire, pentru ambiție, cred că am avut meciul în mână. Din păcate, un gol dintr-o fază confuză a făcut să nu plecăm de-aici cu 3 puncte. În același timp, felicit și echipa-gazdă pentru că a dovedit că e o echipă bună, o echipă puternică și rezultatul ăsta cred că ne avantajează", a declarat Paul Codrea, antrenor ASU Poli.

Antrenorul CS Ghiroda a fost, de asemenea, mulțumit de felul în care elevii săi s-au prezentat pe teren. Echipa rămânăe însă, la 5 puncte distanță de primul loc, în clasament.

"Echitabil, echitabil. După jocul de astăzi, a fost destul de echilibrat. Am avut noi două-trei ocazii, ei două-trei ocazii, a fost un joc destul de închis. Clar, ei se mulțumeau și cu egal și l-au obținut" ne-a delcarat Alin Miloș, antrenorul echipei CS Ghiroda.

Galeria a fost, de asemenea, prezentă în număr mare, în peluza gazdelor. Următoarea etapă va fi disputată acasă, împotriva celor de la Pobeda Dudeștii Vechi, o echipă aflată pe locul 4 în clasamentul diviziei D.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Adrian Hrișcu
editor web: Răzvan Bulacu