Sari la conținut
News Alert

BCM Danzio a reluat pregătirile. Gruparea de baschet feminin are în lot 13 jucătoare

Trei dintre acestea provin din Serbia, iar alte două provin din Statele Unite. Biljana Stankovic va fi în acest sezon decana de vârstă a echipei timișorene. Fundașul din Serbia va împlini 41 de ani peste zece zile.

Alte două sârboaice vor îmbrăca echipamentul alb-violet: Zorica Mitov, jucătoare de 28 de ani, care evoluează pe pozițiile 4 și 5,şi care se află la al patrulea sezon consecutiv în campionatul românesc, după ce a mai trecut pe la Craiova, Sfântu Gheorghe și Brașov și Jovana Jaksic, 23 de ani, care vine de la campioana Serbiei, Radivoj Korac.

Dintre americance doar Carol Harris a efectuat primul antrenament sub comanda tehnicianului sârb. Aceasta are 22 de ani și poate evolua pe posturile 3 și 4. Cealaltă americancă cu care conducerea grupării de pe Bega a ajuns la o înțelegere este conducător de joc. Carlee Lough are 22 de ani și se va alătura echipei în următoarea perioadă.

Deși au actele de la judecătorie pentru noua denumire a echipei (Tymes) și noul statut, formația va evolua tot sub titulatura cu care s-a consacrat pentru că la minister și federație clubul nu a fost înscris cu noul nume.

Primul meci oficial pe care alb-violetele îl vor susține în acest sezon va fi pe 26 septembrie la Arad, în prima manșă din turul întâi al Cupei României. După patru zile va avea loc returul, la Timișoara.

Redactor: Claudiu Sav
Editor web: Călin Țenche

Pe aceeași temă