Sari la conținut

Campioni pentru a patra oară

Timișoara Saracens a redevenit campioana României la rugby. Bănățenii s-au impus în finala Superligii cu Știința Baia Mare, 18-15, chiar în „fieful” marii rivale, la capătul unui joc cu un final pe muchie de cuțit. Eseurile lui Shenan și Tangimana, precum și transformările lui Calafeteanu au făcut diferența, mai ales după ce Luke Samoa a țintit barele în două rânduri, la capătul unui joc terminat de timișoreni cu trei oameni mai puțin, după ce Tangimana, Militaru și Mariș au văzut cartonașul galben.

„Astăzi am fost echipa mai bună, la fel de bine puteau să câșige și ei. Îmi felicit coechipierii, pentru ceea ce au demonstrat mai ales pe finalul jocului unde am avut inferioritate numerică și a fost destul de greu”, a spus Valentin Calafeteanu - cel mai bun marcator al campionilor.

„Un meci foarte strâns, palpitant, care a ținut suporterii în priză. Și eu zic că nu i-am dezamăgit pe ai noștri și sper că a fost un spectacol frumos”, a adăugat și colegul său, Andrei Rădoi.

Timișoara Saracens aduce al patrulea titlu din istorie în Banat și reușește tripla: Cupa Regelui-Cupa României-Superligă!

Redactor: Claudiu Sav