Masă caldă pentru nevoiaşii Timişoarei. Oamenii sărmani au primit fasole cu cârnaţi şi cozonac

Data publicării:
mos craciun saraci prima

Piaţa ”Timişoara 700” a fost locul unde voluntarii cu inimă mare au ales să îşi petreacă ziua de Crăciun, făcându-le altora bucurii. Membrii Clubului Lions au pregătit pentru cei mai puţini norocoşi o masă caldă.

Simona Vişoiu este stomatolog de meserie. An de an, în prima zi de Crăciun, se alătură acţiunii Clubului Lions, ca să aducă zâmbetul şi pe faţa celor care nu au parte de o viaţă uşoară. ”Suntem şi alături de familie şi suntem alături de cei care au nevoie. Şi când vezi oameni care au nevoie de ajutor nu poţi să nu reacţionezi”, ne-a declarat Simona Vişoiu, membră a Clubului Lions Timişoara.

În prima linie a voluntarilor este şi Ilie Grapini. Fost artist al Operei Naţionale din Timişoara, de șapte ani îşi rezervă câteva ore, atât de Crăciun cât şi de Paşte, pentru a-i ajuta pe alţii.

”Este un gest de bine. Sunt atâţia oameni care se bucură când ajung aici lângă noi şi primesc această mâncare caldă care, pentru unii, înseamnă mult”, precizează Ilie Grapini, membru al Clubului Lions Timişoara.

300 de porţii de fasole cu cârnaţi şi cozonac au fost împărţite nevoiaşilor. Oameni ai străzii, pensionari sărmani sau persoane cu venituri foarte mici au stat la coadă pentru a servi bucatele calde: ”Foarte bine, domnişoară. Azi de sfântul Crăciun, mulţumim mult”, ”E foarte bună. Dumnezeu să ne ajute”, ”Bună. Foarte bună. În special cârnaţii”.

Acţiunea caritabilă a ajuns anul acesta la cea de-a șaisprezecea ediţie.

Reporter: Caterina Ledrer
Operator: Viorel Jiva
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri