Sari la conținut

Percheziţii la suspecţi de furturi din locuinţe din Timișoara”Poliţia! Deschide uşa! Poliţia, deschide! Culcat!”Lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale au descins la locuinţele bărbaţilor suspectaţi de furt, alături de poliţiştii secţiei 1. ”N-au găsit nimic, soţul lucrează, copiii lucrează, nu ştiu de ce...”

Bărbaţii acţionau doar în Timişoara, unde intrau în case prin forţarea uşilor sau a geamurilor. Cei trei au sustras mai multe obiecte de valoare, bijuterii sau electrocasnice. După percheziţiile fulger, suspecţii au fost duşi la audieri.

”Persoanele în cauză sunt monitorizate de mai mult timp având cunoştinţe că sunt cu antecedente penale. Bărbaţii, cuprinşi între 26 şi 35 de ani, ar fi pătruns prin forţarea uşii în mai multe locuinţe de pe raza municipiului Timişoara din interiorul cărora ar fi sustras mai multe bunuri”, ne-a precizat Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Cei trei sunt cercetaţi pentru furt calificat, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă să stea după gratii între trei şi cinci ani.

reporter: Maria Rohnean
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche