Sari la conținut

Pero Milošević: „Jos pălăria în fața jucătorilor!”


„Acum suntem ceva mai liniștiți, odată cu înființarea SCM-ului. Avem încredere în noul club și în oraș că va rezolva problemele financiare. "Jos pălăria" pentru jucătorii mei! Se dedică enorm și la antrenamente și la jocuri, chiar dacă nu au primit de câteva luni salariile”, a spus, la final, antrenorul timișorenilor.

Tehnicianul muntegrean apreciază și aportul publicului însă se așteaptă la o atmosferă și mai încinsă la partidele rămase de jucat în sezonul regular. Prima ocazie, derby-ul cu Dunărea Călărași, din 28 februarie, care poate fi hotărâtor în îndeplinirea obiectivului.

„Avem nevoie de o sală plină la jocul cu Călărași. Lumea trebuie să vină, să ne susțină zgomotos, pentru că unii dintre jucătorii mei nu au primit salariile de trei sau patru luni, dar se dedică exemplar la fiecare antrenament, la fiecare joc”, a continuat Pero Milošević.

Până la partida de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, CH Politehnica va evolua sâmbătă, în deplasare, împotriva ultimei clasate, Danubius Galați, formație care a pierdut toate cele 20 de jocuri susținute în acest sezon.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Andrei Marina