PMP a furat startul campaniei electorale

Data publicării:
PMP

Filiala Partidului Mișcarea Populară din Timiş a furat startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Politicienii au afişat bannere de mari dimeniuni pe mai multe clădiri din oraş în care își promovează personalitățile partidului şi familia politică europeană din care fac parte. 

 "Nu e vorba de campanie electorală e vorba de precampanie, sigur că în precampanie cred că toate partidele care sunt interesate să își promoveze imaginea, să îți promoveze liderii, vor trebui să fie prezenți în piață. Deci e vorba de precampanie și de acuma încolo o să vedeți din ce în ce mai multe bannere, atât cu mine, cât și cu partidul peste tot în tot județul. Deci din punct de vedere legal e ok? Sigur că da, sigur că da", a explicat Cornel Sămărtinean - președintele PMP Timiș.

Conform legii, afișele de mari dimensiuni amplasate pe blocuri, de exemplu, pot fi folosite doar în perioada premergătoare campaniei lectorale. De la finalul lui aprilie, acestea vor fi date jos și vor fi înlocuite de afișe de mici dimensiuni. PMP nu este singurul partid care profită de legea publicității stradale, cei de la PSD au afișat bannere în mai multe zone din Lugoj. Campania electorală începe cu 30 de zile înainte alegerile europarlamentare, care au loc în 26 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri