Prognoza meteo pentru vestul țării: 24 de ore de ploaie

Data publicării:
ploaie 2



Prognoza meteo pentru noaptea de luni spre marți


Vremea în Timiș
- Vremea va continua sã fie ploioasã şi rece pentru aceastã datã. Cerul va fi acoperit. Local, cantitãţile de apã cumulate vor fi însemnate. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri din est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 şi 11 grade.
Vremea în Arad - Noapte cu ploi pe arii extinse și în județul Arad. Cerul va fi noros, iar vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector estic. Minimele se vor situa între 6 si 10 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Noapte cu vreme rece și ploaioasă și în județul Caraș Severin. Local, cantitãţile de apã cumulate vor fi însemnate. Vântul va sufla moderat cu intensificãri dinspre est. La munte, precipitaţiile vor fi mixte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 şi 11 grade.
Vremea în Hunedoara - Ploi pe arii extinse și vreme rece pentru această dată, la noapte, în județul Hunedoara. Vantul va sufla, de la slab la moderat, din sector estic. Temperaturile minime se vor situa între 5 și 9 grade.

Cum va fi vremea, marți, în vestul țării

Vremea în Timiș - Vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse va ploua. Vântul va sufla, de la slab la moderat, dinspre nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 13 grade.
Vremea în Arad - Vreme rece în județul Arad, cer noros și ploi pe arii extinse. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din nord-est, cu intensificãri izolate în dealurile din nordul Crişanei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 14 grade.
Vremea în Caraș-Severin - Și cărășenii au parte de o zi rece și ploioasă. La munte, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab la moderat din nord-est, cu intensificări în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 13 grade.
Vremea în Hunedoara - Vremea rămâne mohorâtă și ploioasă și în județul Hunedoara. Vântul va sufla, de la slab la moderat, iar temperaturile maxime se vor situa între 10 și 12 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri