Proiecte de anvergură, pe care CJT dorește să le înceapă în 2014 

Data publicării:
titu bojin-1



Bani de la guvern, fonduri europene și un împrumut de 200 de milioane de lei de la bănci înseamnă suficienți bani pentru a începe viitoarele șantiere. Bănățenii consideră prioritară realizarea centurii în sudul orașului de pe Bega: „Păi, mai importantă e centura de sud, dar de ce? Fluidizează traficul, nu? Aia ar fi o prioritate“, „Cred că centura de Sud a Timișoarei ar fi investiția pe care aș considera-o eu prioritară pentru anul următor“ „M-aș bucura să fie toate trei. Și, în primul rând și „Dan Păltinișanu“, pentru că activez în fotbal, dar și centura sudului. Deci, de toate trei m-aș bucura și sunt convins că încet-încet se vor face“

Modernizarea drumului spre cel mai mare aeroport din vestul țării înseamnă și un prim pas făcut în trecerea acetuia în administrația autorităților județene. Totodată, în 2014, Consiliul Județean Timiș dorește să investească și în modernizarea stadionului „Dan Păltinișanu“.

„Avem centura sudului, așa cum o știți, patru benzi, care ar trebui să înceapă la anul viitor și ea este prinsă în programul fondurilor europene. Poate fi realizat și proiectul, după părerea mea, pentru stadionul Dan Păltinișanu și pentru Sala Polivalentă“, susține Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș.

Potrivit administrației județene, proiectele vor demara în 2014, iar termenul de finalizare este de aproximativ doi ani de la începerea lucrărilor.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri