Reabilitare cu scandal pe o stradă din Timișoara

Data publicării:
reabilitare scandal



Cetățenii sunt extrem de nemulțumiți: „Uitaţi cum se toarnă betonul... Pe mizeria asta de drum au pus doi centimetri de bitum şi gata. Şi după aceea, toată apa toată o să vină la noi în curte"

De la primele ore ale dimineţii, riveranii au stat cu ochii pe muncitori şi au văzut că drumarii asfaltează, deşi pe stradă nu au fost create canale de scurgere. Oamenii se tem că toată apa va ajunge de pe şosea în curtea lor, inclusiv la fundaţia caselor. Construcţiile se vor degrada în timp, spun ei.

Nemulțumirile curg gârlă: „Lucrarea asta nu este făcută ca lumea. Ni s-a băgat canalizarea, s-a spart toată strada, acum toarnă betonul peste ce a fost, mizeria aia", „Suntem plătitori activi, la zi, cu tot ce trebuie. Domnul Robu ce vrea? Să-i ridicăm statuie sau să vină să-mi pună palmieri pe stradă? Să-şi facă datoria de cetăţean demn al Timişoarei, cum ne-a spus înainte de alegeri!", „În primul rând, calitatea lucrării. Deci nu s-a băgat piatră, nu se respectă, nu au proiect după care să lucreze. Ei asfaltează după găurile care cred că sunt".

În replică, şeful de şantier spune că totul se face potrivit proiectului, iar stratul de asfalt este turnat la cotele potrivite. Şi administraţia locală îi asigură pe locuitorii din zonă că vor fi executate corect toate lucrările de amenajare a străzii.

Dan Diaconu, viceprimarul Timişoara, susține că „Vom continua noi covorul asfaltic pe zonele în care nu s-a intervenit de către Aquatim, prin programul de reparaţii. De asemenea, se vor repara trotuarele pe aceleaşi fonduri de reparaţii. Se vor face acele rigole de scurgere astfel încât oamenii să nu fie afectaţi de sezonul ploios"
Lucrările realizate la strada Pictor Theodor Aman fac parte dintr-un proiect de reabilitare finanţat din bani europeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri