Un microbuz s-a răsturnat: nouă copii au ajuns la spital în urma accidentului

Data publicării:
microbuz 1



La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanțe și un echipaj de descarcerare, însă nu a fost nevoie de intervenția acestuia din urmă. 

Accidentul s-a petrecut pe o ploaie torenţială. Şoferul susţine că la un moment dat una dintre roţile maşinii s-a blocat şI atunci a derapat. Martorii spun însă că şoferul circula cu viteză pe un carosabil plin de apă. "Dacă ai pasageri trebuie să conduci mai încet un pic. A derapat din cauza vitezei, eu asa gândesc", spunea un martor.

Agent şef adjunct Marian Popescu, de la Poliţia Rutieră Caransebeş, a declarat pentru Digi24 Timișoara: "Am identificat un autovehicul cu 8+1 locuri, care, după o curbă la stânga deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, conducatorul auto - pe fondul ploii torențiale și a carosabilului umed - a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a încercat să redreseze microbuzul, rămânând pe partea dreaptă și blocând ambele benzi de circulație".

În urma accidentului, toţi copiii - care se întorceau de la o biserică - au tras o sperietură zdravănă. Patricia Rus, medic la UPU Caransebeş, ne-a precizat: "Au venit șapte copilasi intre 5 si 14 ani, toți erau conștienți, stabili, cooperanți. Două fetițe cu traumatism cranio facial, dar minor, au ramas toți sub supraveghere".

Poliţiştii şI mai mulţi controlori de trafic vor verifica starea tehnică a microbuzului. ŞI asta pentru a vedea dacă maşina avea sau nu o defecţiune la roți. Șoferul va fi tras la răspundere pentru că a transportat mai mulţi copii decât permitea microbuzul. El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri