Atenționare de la Poliția Rutieră pentru șoferii din București: Vineri evitați DN 1

Data publicării:
masina si motocicleta politie cu girofar noaptea
Foto: Politia Romana / Facebook

Poliția Rutieră le recomandă șoferilor să evite vineri deplasarea pe DN 1, pentru a evita formarea de ambuteiaje, în contextul Summitului B9, care se desfășoară la București.

În contextul evenimentelor prilejuite de Summitul Formatului Bucureşti 9 (B9) în Capitală, de vineri, s-au dispus o serie de măsuri, însoţite de recomandări menite să vină în sprijinul cetăţenilor, pe toată durata acestui eveniment, anunță Brigada Rutieră.

„Conducătorilor auto le este recomandat ca vineri, între orele 11.00 - 15.00 şi 18.00 - 21.00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje”, transmite sursa citată de Agerpres.

Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei. Pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi, în acest context, Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor auto să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor.

Președintele Klaus Iohannis va găzdui Summitul Formatului București 9 (B9), care se va desfășura vineri, la Palatul Cotroceni. 

Formatul București 9 (B9) este o inițiativă lansată de președintele României, Klaus Iohannis, și de președintele Poloniei, Andrzej Duda, la care participă statele membre NATO situate pe Flancul Estic al Alianței: Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Ungaria.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri