Cîțu, după anunțul evacuării românilor din Afganistan: Ținem legătura cu restul românilor pentru a-i aduce și pe ei în siguranță acasă

Data publicării:
Florin Cîțu, îngândurat.
Premierul Florin Cîțu. Foto: Inquam Photos / Dumitru Matiu

Premierul Florin Cîțu a transmis felicitări celor care au contribuit la întoarcerea celor 15 români din Afganistan și a spus că se ține legătura și cu restul românilor din Afganistan „pentru a-i aduce și pe ei în siguranță acasă”.

„Românii care au fost evacuați din Afganistan se întorc acasă! Este vorba despre 15 cetățeni români și 4 bulgari care vor ajunge în România astăzi. Felicitări celor care au contribuit la evacuarea lor! Continuăm să ținem legătura cu restul românilor care se află în acest moment în Afganistan pentru a-i aduce și pe ei în siguranță acasă”, a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook.

Românii evacuați din Afganistan se întorc, sâmbătă, acasă. Aeronava C130 Hercules a Forțelor Aeriene Române care i-a luat de la Kabul va ajunge în România în jurul orei 13, la baza 90.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri