Video Coronavirus. Cazul 17 închide un liceu din Buzău cu o zi mai devreme

Data publicării:
180910_tabla burete PACHET_SCOALA_04_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Liceul „Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Buzău se închide după ce unul dintre elevi a intrat în contact cu femeia de 73 de ani care a fost diagnosticată cu coronavirus. Este vorba de cazul cu numărul 17, femeia este transportată la Spitalul „Matei Balş”, în Bucureşti.

Autorităţile din Buzău au luat decizia să închidă liceul după ce unul dintre elevi a devenit suspect de coronavirus. Acesta este un contact indirect al femeii confirmate cu coronavirus. Mai exact, una dintre rudele băiatului este o apropiată a acestei femei şi a intrat în contact direct cu ea. Implicit, tânărul este, de asemenea, suspect de coronavirus.

El va rămâne izolat la domiciliu timp de 14 zile, perioadă în care va fi testat pentru a se vedea dacă se confirmă boala. În acest context, reprezentanţii liceului, alături de reprezentanţii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă au decis închiderea liceului începând de mâine, nu de pe data de 11 aşa cum este decizia luată la nivel naţional. Este vorba despre unul dintre cele mai mari licee din Buzău, cu peste 1000 de elevi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri