Video CTP, despre discursul lui Iohannis: Când a spus președintele: „Nu goliți magazinele!”, lumea a plecat imediat să golească magazinele

Data actualizării: Data publicării:
ctp-cap-limpede-dg24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat discursul președintelui Klaus Iohannis în care Șeful Statului a îndemnat oamenii să nu meargă să golească magazinele. El spune că atunci când primesc un astfel de îndemn de la o autoritate, se creează „imediat, reacția contrară”.

„Domnul Iohannis a făcut o treabă foarte bună acum două zile, seara, când a apărut, și când a dat o înaltă apreciere erolui Cîțu alături de eroul Orban pentru faptul că s-a ușchit din funcția de premier desemnat puțin înainte să fie înscăunat, a spus: «Nu năvăliți în magazine! Nu goliți magazine!», a spus domnul președinte. «Nu goliți farmaciile!». La cinci minute după discursul domnului președinte, oamenii s-au năpustit în magazine, pentru că asta e reacția. Când îți spune Șeful Statului «Nu goliți magazinele!», lumea se duce să golească magazinele, evident. E un tip de reacție cunoscut. Nu pomenești despre așa ceva în astfel de momente. Dacă spui asta, vei crea, evident, imediat reacția contrară: «Dacă spune Iohannis treaba asta înseamnă că e nasol, să ne ducem, să ne luăm...»

Pentru că oamenii nu au încredere în soluțiile oficiale. Asta este, de-aia se duc spre astfel de invenții, astea-s metode de vraci, cu usturoiul și cu vitamina C”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri