Doi tineri din Timișoara, prinși în timp ce cărau pe o bicicletă peste 200 de alimente furate. S-au dat singuri de gol

Data publicării:
hoti alimente tm
Cei doi tineri au fost surprinși în flagrant în timp ce cărau pe o bicicletă peste 200 de alimente furate. Sursa foto: Poliția Locală Timișoara

Doi tineri din Timișoara au fost prinși, în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce cărau pe o bicicletă peste 200 de alimente furate. Un echipaj de la Poliția Locală, care trecea prin zonă, i-a zărit. La vedere agenților, tinerii - un bărbat și concubina lui - au fugit. Au fost găsiți la demisolul unui bloc din zonă, scrie Tion.ro. Ulterior, polițiștii au stabilit că cei doi forțaseră ușa unui magazin alimentar.

Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:30, pe B-dul Republicii din Timișoara.

Polițiștii locali se aflau în patrulare, când au observat două persoane care împingeau o bicicletă, pe care aveau un bagaj voluminos. La vederea agenților, cei doi s-au speriat. Au încercat mai întâi să se ascundă, după care au luat-o la fugă.

Oamenii legii și-au dat seama că cei doi au ceva de ascuns și au pornit în urmărirea lor. I-au găsit, câteva minute mai târziu, la demisolul unui bloc dintr-un complex de locuințe din zonă.

În bagajul lor, polițiștii au descoperit peste 200 de produse alimentare - carne, mezeluri și sucuri. Inițial, bărbatul și femeia, ambii de 30 de ani, din Timișoara, le-au spus polițiștilor că le-au găsit aruncate lângă un coș de gunoi.

Pentru că agenții au văzut o marcă înscrisă pe unele produse, au mers în verificare la magazinul cu același nume. Acolo au găsit ușa deschisă prin forțarea încuietorii, iar bunurile din interior răvășite.

Ulterior, cei doi au recunoscut că au furat bunurile din magazinul respectiv. Tinerii au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri