Dosar penal. Două persoane din Avrig vindeau fructe şi legume la piaţă, deşi ar fi trebuit să stea în izolare

Data publicării:
legume GettyImages-79102899
Foto: GettyImages

Procurorii au deschis un dosar penal pe numele a două persoane care vindeau fructe şi legume în piaţa agroalimentară a oraşului Avrig, deşi trebuiau să stea în izolare la domiciliu.

„La data de 19.03.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art 352 alin. 1 din Codul penal, constând în aceea că, în data de 19.03.2020, două persoane domiciliate în oraşul Avrig s-au deplasat în piaţa agroalimentară a oraşului Avrig pentru a oferi spre vânzare legume şi fructe, deşi acestea erau plasate în izolare la domiciliu din data de 17.03.2020, încălcând astfel dispoziţiile art. 8 alin. 1 din Ordonanţa militară publicată în Monitorul oficial nr. 219/18.03.2020”, se arată într-un comunicat al Parchetului General, citat de Agerpres.

De asemenea, procurorii din Avrig au deschis un alt dosar pe numele unui bărbat care, deşi era plasat în izolare la domiciliu, s-a deplasat joi în municipiul Sibiu, la Registrul Auto Român, pentru a-şi înscrie în circulaţie autoturismul personal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri