"E mult fum negru. În apă încă sunt turiști". Un martor la explozia din zona digului de la Costinești a povestit ce a văzut

Data actualizării: Data publicării:
COSTINESTI_EXPLOZIE_005_INQUAM_Photos_Costin_Dinca
O explozie puternică a avut loc luni în zona digului din fața Hotelului Forum din Costinești. Din primele date, ar fi vorba despre o mină marină. Foto: Inquam Photos / Costin Dinca

În zona din Costinești unde a avut loc o explozie puternică sunt polițiști și pompieri care încearcă să izoleze zona. Incidentul s-a produs la aproximativ 300 de metri de zona de plajă unde încă sunt turiști în apă, a povestit la Digi24 un martor care era pe terasa hotelului.

O explozie puternică a avut loc luni în zona digului din fața Hotelului Forum din Costinești. Din primele date, ar fi vorba despre o mină marină. Echipele de intervenție sunt în alertă, mai ales că ar fi depistat o a doua mină, care încă plutește. 

Ion Popa, martor care era pe terasa hotelului, a povestit pentru Digi24 ce a văzut: "Eram pe terasa hotelului. Am văzut mult fum negru.

În zonă, sunt pompieri, polițiști. E o mașină de pompieri și una de poliție. Se încearcă izolarea zonei, ca să nu treacă nimeni pe acolo."

Bărbatul a povestit că în zonă sunt persoane care privesc ce se întâmplă.

El a declarat că explozia a avut loc la 250 – 300 de metri de zona de plajă.

"Sunt turiști încă acolo unde e plaja, marea e foarte agitată", a spus bărbatul.

 

 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri