Sari la conținut

24 de minute. O nouă emisiune online realizată de Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu

Lumea este în continuă schimbare. Fiecare minut contează atunci când evenimentele sunt în desfăşurare.  Cei doi realizatori vor avea zilnic invitaţi alături de care vor dezbate cele mai importante subiecte ale zilei. Stăm faţa în faţă cu cei care contează şi punem întrebările corecte pentru cei care ne privesc”, spune Florin Negruţiu.

Formatul emisiunii de pe digi24.ro  presupune interacţiune cu publicul din online care poate participa activ, poate pune întrebari pe Facebook. În final, informația obținută trebuie să fie clară și utilă. „Sunt 24 de minute în care afli ce te interesează, fără zgomot, în care ştirea este cea care primează”, spune Claudiu Pândaru.

De luni, de la 12.30, pe Digi24 si digi24.ro  actualitatea zilei primează, fie că e vorba de decizii politice, economice sau sociale. Toate informaţiile vor fi explicate în 24 de minute”.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. Potrivit deciziei CNA din martie 2014 Digi24 este un canal intrat în grila must carry. Toţi operatorii de cablu din România au obligaţia să îl introducă în pachetul de bază.