Abominabil. La câteva ore după ce o întreagă familie a pierit într-un accident, le-a fost jefuită casa

Data actualizării: Data publicării:
accident langa calafat

Casa bărbatului mort în accidentul rutier de lângă Calafat, în urma căruia şi-au mai pierdut viaţa copiii săi şi o femeie, a fost jefuită duminică dimineaţa de persoane rămase deocamdată neidentificate. Poliţiştii doljeni fac cercetări pentru prinderea celor care au comis această faptă.

accident langa calafat

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi duminică dimineaţa cu privire la faptul că uşa locuinţei bărbatului decedat în accidentul de lângă Calafat a fost forţată şi s-a pătruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri. Oamenii legii au fost sesizaţi chiar de către fratele bărbatului decedat. După primele informaţii a fost furat un laptop din locuinţa respectivă, dar există posibilitatea să fie sustrase şi alte bunuri, acest aspect urmând să fie stabilit cu ajutorul rudelor proprietarului locuinţei, au precizat reprezentanţii IPJ.

Citiți și: 
O familie întreagă a murit într-un cumplit accident, sâmbătă noaptea

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Anchetatorii au un cerc de suspecţi şi fac cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor faptei.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani conducea un autoturism din direcţia Calafat către Craiova, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a lovit o semiremorcă tractată de un autotractor. Acestea erau staţionate parţial în afara carosabilului. În urma impactului, atât conducătorul auto, dar şi o femeie de 38 de ani şi doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de 14 ani, aflaţi în autoturism, au murit.

Sursa: News

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri