Copilul bătut de un bărbat în Hunedoara a suferit o fractură craniană și este internat în spital. Agresorul, reținut de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
Copil bătut în Hunedoara. Agresorul este reținut de polițiști.
Copilul bătut de un bărbat în Hunedoara a suferit o fractură craniană. Agresorul, reținut de polițiști. Foto: Captură TV Digi24

Scene de o violență rară, ieri, într-un parc din Hunedoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce bate un minor de 13 ani, cu care fiul său avusese o dispută. Copilul a suferit o lovitură puternică la cap și a fost internat la spitalul din Deva. Agresorul a fost reținut și este anchetat pentru loviri și alte violențe. Atenție, imaginile sunt cu un puternic impact emoțional.

Bogdan Băcilă, jurnalist Digi24: Incidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 15:00, într-un parc din municipiul Hunedoara. Deranjat de un copil de 13 ani care avusese o dispută cu fiul său, un bărbat de 29 de ani l-a luat pe sus și l-a trântit de pământ sub privirile îngrozite ale copiilor și părinților prezenți la fața locului.

Unul dintre aceștia a filmat întreaga scenă, iar un altul a anunțat poliția.

Sosiți la fața locului, polițiștii l-au ridicat pe agresor care este acum cercetat pentru lovire și alte violențe, dar și pentru tulburarea liniștii publice. Acesta va fi prezentat astăzi instanței cu propunerea de arestare pentru 30 de zile.

Minorul agresat a fost transportat la spitalul din Deva cu fractură occipitală.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri