DOUĂ MESAJE PE FACEBOOK. Traian Băsescu i-a felicitat pe gimnaştii români

Data publicării:
basescu medalii

ACTUALIZARE 19.00. Gimnastele şi gimnaştii noştri sunt mai rapizi decât preşedintele. În total şapte medalii de aur, argint şi bronz la Campionatul European de la Moscova. Îi pe felicit pe Larisa Iordache, Diana Bulimar şi Flavius Koczi, sportivi care ne-au bucurat mai mult decât orice în acest sfârşit de săptămână. Nu pot să nu mă gândesc cu drag, cu respect, la marii lor antrenori, fie că mă gândesc la Octavian Bellu, la Mariana Bitang sau la Ioan Suciu. Le mulţumesc încă o dată tuturor sportivilor şi antrenorilor pentru gloria pe care au adus-o României. Vă aşteptăm cu drag acasă”, spune preşedintele în mesajul postat în jurul orei 18.45.

Am avut un sfârşit de săptămână cu bucurii aduse de Larisa Iordache şi de Diana Bulimar. Au obţinut împreună cinci medalii din care una de aur la Campionatele Europene de la Moscova. Le felicit pe ele, dar gândurile mele se îndreaptă şi spre antrenorii atât de dragi nouă, Octavian Bellu şi Mariana Bitang, oameni care în spatele acestor tinere sportive ne garantează performanţa. Le mulţumesc şi sportivelor şi antrenorilor”, spune preşedintele, în primul mesaj de pe Facebook. Primul comentariu la acest mesaj a fost postat în jurul orei 18.15.

Gimnaştii români au obţinut, azi, cinci medalii la Campionatul European de Gimnastică de la Moscova. Larisa Iordache a obținut medalia de aur la bârnă şi o alta de argint la sol. Diana Bulimar a obţinut argintul la bârnă şi bronzul la sol. Totodată, evoluţia la sărituri a lui Flavius Koczi a fost recompensată cu o medalie de argint. 

Vineri şi sămbătă, Larisa Iordache a mai câştigat două medalii, ambele de argint, la individual-compus şi sărituri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri