FOTO. Doi tineri au fost răniți într-un accident pe A1

Data publicării:
masini distruse intr-un accident pe a1
Doi tineri au fost răniți într-un accident pe A1. Foto: ISU Sibiu

O tânără de 22 de ani şi un tânăr de 28 de ani, din judeţul Cluj, au fost transportaţi la spital, miercuri seară, după ce maşina în care se aflau a fost proiectată în glisiera de pe marginea autostrăzii A1, în judeţul Sibiu. Accidentul s-a produs după ce un şofer a încercat să evite un autoturism, lovind maşina în care se aflau cei doi tineri.

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, la kilometrul 270, în zona localităţii Sălişte, pe sensul Sibiu-Sebeş.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, în zona benzii de accelerare, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din jud. Alba, a schimbat direcţia de deplasare din banda 1 în banda 2 pentru a permite unui autovehicul să pătrundă din banda de accelerare în banda 1, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda 2 de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din jud. Cluj. Acest autoturism a fost proiectat apoi în glisiera marginală. Şoferul autoturismului proiectat în glisieră şi pasagera din maşina pe care o conducea, o tânără în vârstă de 22 de ani, din jud. Cluj, au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la spital”, a transmis IPJ Sibiu, potrivit News.ro.

accident 2 isu sibiu
Accidentul s-a produs pe autostrada A1, la kilometrul 270. Foto: ISU Sibiu

ISU Sibiu a trimis acolo două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

„Echipajul a acţionat pentru descarcerarea unei femei în vârstă de 22 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD cu medic având multiple traumatisme la nivelul membrelor. Este transportată de urgenţă la UPU Sibiu, conştientă. De asemenea, este transportat la UPU Sibiu un bărbat de 28 de ani cu atac de panică”, au precizat reprezentanţii ISU.

În zona accidentului s-a circulat îngreunat, pe banda 2.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri