Incendiu în parcul regiei de transport din Craiova. Au ars mai multe autobuze și mașini ridicate de autorități de pe domeniul public

Data publicării:
Un pompieri stinge mașini care ard.
Incendiu în parcul regiei de transport din Craiova. Au ars mai multe autobuze și mașini ridicate de autorități de pe domeniul public. Foto: Captură TV Digi24

Incendiu într-un parc auto din Craiova, care aparține regiei de transport locală. Au fost distruse mai multe autobuze dezafectate și mașini abandonate, ridicate de autorități de pe domeniul public.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Se acționează pentru stingerea incendiului, au intervenit mai mulți pompieri cu 4 autospeciale cu apă și spumă. Se pare că focul a pornit de la o mașină depozitată în acest parc auto.

Popmpierii spun că au ars 11 autoturisme și 4 autobuze care nu mai erau folosite de cei de la regia de transport care aparține primăriei din Craiova.

Zeci de autobuze și sute de mașini erau depozitate în acest parc auto. Autoturismele erau ridicate de pe domeniul public de autoritățile din Craiova.

În acest moment este în desfășurare o anchetă pentru a stabili cu exactitate valoarea pagubelor.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri