Jandarm prins cu droguri în mașină, în Cluj-Napoca. Ca și jandarmerița din București, și acesta a spus că nu-i aparțin

Data actualizării: Data publicării:
pliculete cu droguri
Pliculețe cu droguri. Foto: Poliția Română

Un jandarm de la Brigada Specială de Intervenție a fost prins, la un control de rutină, în Cluj-Napoca, cu droguri în mașină. Substanțele interzise se aflau într-un rucsac, despre care jandarmul a spus că nu-i aparține.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Este vorba despre un jandarm din Cluj, aflat în timpul liber. Acesta se afla pe o stradă din oraș, când a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție. Agenții l-au verificat și l-au și testat cu etilotestul, rezultatul fiind unul negativ.

În mașina jandarmului însă, polițiștii au găsit un rucsac în care se aflau mai multe droguri de mare risc. Bărbatul a declarat atunci că rucsacul nu îi aparține, și că este dispus să meargă la spital pentru a i se recolta probe care să arate dacă a consumat, sau nu, substanțe interzise.

Până în momentul în care vor primi rezultatele, cei de la Jandarmeria din Cluj au anunțat că îl cercetează disciplinar pe acesta. El riscă să își piardă locul de muncă.

Nu este singurul caz de acest fel. În urmă cu câteva săptămâni, o jandarmeriță din Capitală a fost și ea prinsă cu droguri asupra ei, declarând atunci că substanțele interzise nu îi aparțin, și i-ar fi fost date de către o prietenă să i le țină.

În urmă cu câteva zile, tânăra s-a întors la serviciu, după ce și-a luat concediu în urma scandalului. În cazul ei, ancheta nu a fost finalizată.

De asemenea, un polițist din Iași este cercetat în dosarul „Fabrica de vise”. El a fost surprins de către colegii lui în timp ce ambala substanțe interzise în acea așa-zisă fabrică.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri