Mărturia unui călător din trenul lovit de marfar în Ploiești: Multă lume țipa, mulți au ieșit afară

Data publicării:
accident feroviar

Un tânăr care s-a aflat, miercuri, în trenul lovit de marfar, în Ploiești, a povestit, pentru Mediafax, momentele de groază prin care a trecut atunci când s-a petrecut accidentul. „Era vagonul bușit, pisat. Multă lume țipa, mulți ieșiseră deja afară”, spune el.

Unul dinte pasagerii din trenul lovit de marfar în Gara Ploiești Triaj a povestit, pentru Mediafax, că după zgomotul produs de impact, mulți s-au speriat și nu știau ce s-a întâmplat.

„Mă uitam la serial, nu am fost foarte atent. Deodată s-a auzit o bușitură mare, un impact și foarte mult praf înăuntru. Când ne-am uitat în spate ce s-a întâmplat, era vagonul bușit, pisat, așa, și multă lume țipa, mulți ieșiseră deja afară. N-am știut exact ce se întâmplă, dar într-un final, n-a fost foarte multă lume rănită, din ce am văzut, și noroc că nu era trenul plin, că dacă era trenul plin, era foarte, foarte urât”, a povestit tânărul.

Accidentul feroviar a avut loc în Gara Triaj, unde un tren marfar care ar fi depășit semnalul de oprire a intrat în coliziune cu un tren personal care circula pe ruta Ploiești Sud – București.

Un număr de 11 persoane au fost rănite în urma ciocnirii celor două trenuri din Gara Ploiești Triaj, toate victimele fiind conștiente. Unul dintre răniți a fost dus cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală, iar 10 au fost duși la spital în Ploiești.

Alte 37 de persoane, dintre are trei copii, au fost evaluate medical la fața locului, însă nu au avut nevoie de transport la spital.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri