Pelerinaj ministerial la Patriarhie. Preafericitul Daniel împlinește astăzi 62 de ani

Data publicării:
daniel

Cinci membri ai Cabinetului Victor Ponta au urcat Dealul Mitropoliei să îl felicite pe Preafericitul Daniel.

„Împreună cu Preafericia Sa am petrecut multe momente de taină. Trebuie să susținem biserica, pentru că este un mod de a susține și identitatea și cultura noastră”, a spus ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

„I-am transmis la mulţi ani, sănătate, i-am mulţumit pentru activitatea pe care o are cu Armata Română”, a precizat și ministrul Apărării, Mircea Dușa.

Mulţi dintre cei care l-au felicitat personal i-au urat să realizeze cât mai curând unul dintre cele mai importante proiecte ale Bisericii Ortodoxe Române.

„Îmi doresc ca într-un timp foarte scurt să își îndeplinească visul domniei sale, acela de a avea o catedrală a mântuirii neamului”, i-a urat Nicolae Bănicioiu, ministru Tineretului și Sportului.

„Am adus flori galbene, ca de obicei. Sunt cele mai potrivite într-o astfel de ocazie. Îi urăm la mulţi ani, viaţă lungă şi multă activitate susţinută în slujba Bisericii Române”, a spus și Daniel Constantin, ministrul Agriculturii.

Preafericitul Daniel este cel de-al şaselea patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. Născut la 22 iulie 1951, în satul Dobreşti, din Timiş, a fost întronizat în septembrie 2007.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri