Probleme la CFR. Trenuri oprite din cauza unei avarii la reţeaua electrică

Data actualizării: Data publicării:
gara de nord tren- CFR -agerpres-4.9.2015
Foto: Agerpres

O avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică s-a produs sâmbătă după-amiază, între Predeal şi Timişu de Sus, după ce un copac a căzut pe firele de contact. Șapte trenuri de călători au staționat timp de câteva ore pe traseu.

gara de nord tren- CFR -agerpres-4.9.2015
Foto: Agerpres

ACTUALIZARE. Traficul feroviar între Predeal şi Timişu de Sus a fost reluat pe un fir de circulaţie, trenurile fiind remorcate cu locomotive Diesel, anunţă CFR Infrastructură.


O avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică s-a produs sâmbătă după-amiază, între Predeal şi Timişu de Sus, după ce un copac a căzut pe firele de contact. Șapte trenuri de călători staţionează pe traseu, iar din Gara Braşov nu mai pleacă nicio garnitură pe această direcţie.

Conform informaţiilor publicate ulterior pe pagina de Facebook a CFR Infrastructură, circulaţia trenurilor este oprită între Predeal şi Timişu de Sus din cauza unui deranjament la linia de contact, după ce un copac s-a prăbuşit pe ambele fire de contact.

La faţa locului se intervine pentru remediere cu două drezine pantograf.

La această oră, şapte trenuri de călători staţionează în gările Timişu de Sus (R 3010), Dârste (IR 1635), Predeal (R 3005 şi IR 1939) şi Braşov (IR 1622 şi IR 1746), iar IR 1527 staţionează temporar între Predeal şi Timişu de Sus.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a precizat pentru News.ro că s-a produs o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică între Predeal şi Timişu de Sus, astfel că nu există tensiune de contact pe niciuna dintre linii.

De asemenea, din Gara Braşov nu mai pleacă niciun tren pe această rută, până la remedierea situaţiei.

Avaria s-a produs în jurul orei 18.15.

Blocați în tren. Plecați de la Brașov de aproape trei ore. Suntem în stația Dîrste de trei ore. Se pare că nu este tesiune. Suntem în România”, ne scrie un telespectator.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri