Protest 10 august 2019 | Firea a fost la Poliţia Locală, unde se monitorizează video Piața Victoriei

Data publicării:
piata victoriei proteste supraveghere gabriela firea1

Primarul general, Gabriela Firea, a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la sediul Poliţiei Locale, unde evenimentele organizate în Capitală, inclusiv protestul din Piaţa Victoriei, pot fi văzute pe monitoare, informează Agerpres.

„Weekend plin de evenimente în Capitală! 17 la număr, sute de mii de persoane participante. Pe monitoarele Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti se observă, deja, pregătirile”, a scris Firea pe reţeaua de socializare.

Vineri, preşedintele PNL Sector 6, consilierul municipal Ciprian Ciucu, afirma că între 8 şi 11 august, perioadă în care se desfăşoară şi mitingul din Piaţa Victoriei, primarul general îşi deleagă atribuţiile privind ordinea publică viceprimarului Aurelian Bădulescu.

Gabriela Firea a reacţionat, precizând că dacă un primar îşi deleagă anumite atribuţii, nu înseamnă că se derobează de responsabilitate.

„Sunt în ţară, în Bucureşti şi azi, şi pe 10 august, lucrez, deci, şi azi, şi mâine împreună cu toată echipa care se ocupă de adunările publice, pentru a asigura tot ce ţine de Primăriei Capitalei”, a declarat Gabriela Firea, conform unui comunicat transmis de Primăria Capitalei.

Potrivit PMB, legislaţia de specialitate prevede că prin delegarea de competenţe, primarul general îşi menţine atribuţiile delegate, precum şi răspunderea care derivă din acestea.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri