Scandal la Timişoara din cauza turnurilor de pe palatul unui cetăţean rom

Data publicării:
turnuri

Omul nu s-a sinchist şi-a văzut liniştit de treabă. Acum edilii vor să se adreseze instanţei pentru a demola construcţia ilegală.

Un cetăţean rom, proprietarul unui palat din Timişoara, care a fost somat de primăria locală să oprească lucrările de construire a unor turnuri, sfidează autorităţile locale. Nu doar că nu a oprit operaţiunea, dar ridicarea turnurilor este în toi, acestea fiind aproape finalizate. Edilii vor să se adreseze instanţei pentru a demola construcţia ilegală.

Totul a început la finalul lunii iulie, când primarul Timişoarei a făcut o vizită pe strada Romulus, acolo unde o familie de romi a început construirea a două turnuri pe imobil. Edilul a ordonat demolarea construcţiilor, dar s-a oprit după ce proprietarul a prezentat un aviz de constuire. Autorităţile au decis oprirea lucrărilor până la clarificarea situaţiei juridice a imobilului, documentele prezentate de proprietar fiind vechi de peste 20 de ani.

Între timp, proprietarul nu s-a oprit din lucru, iar turnurile sunt aproape gata. Autorităţile vor acum să se adeseze instanţei pentru a demola cele două turnuleţe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri